top of page

Asiakaskokemuksia

Kerään tälle sivulle asiakkaiden kokemuksia saamastaan hoidosta. Palautteen julkaisemiseen olen pyytänyt asiakkaan luvan ja se on tässä nimettömänä. Voit pyytää lisäämään oman kokemuksesi, jos haluat sen jakaa.

------------------------------------------------

Johanna on ollut perheemme luottohomeopaatti jo vuosia ja käytämme homeopatiaa yleensä ensimmäisenä hoitomuotona vaivaan kuin vaivaan. Todella harvoin tarvii mitään muuta edes miettiä, koska homeopatia toimii niin hyvin. Suosittelen lämpimästi myös Johannan kursseja. Kursseilta saatavat kirjalliset materiaalit ovat selkeitä ja niistä löytyy ohjeet valita myös oikeat aineet. Itse olen käyttänyt homeopatiaa myös hyvänä apuna synnytyksissä ja niistä palautumisissa.

Vyöhyketerapiasta saanut monenlaista apua raskausaikana esim. suonikohjuihin, jännittyneisyyteen, mielialan vaihteluun. Rennompi olo lähteä synnyttään. Lapsille ollut apua esim. virtsankarkailuun, vauvan unettomuuteen. Homeopatiasta itselle esim.  ennen synnytystä avautumisvaiheeseen, pelkoon, jännittämiseen. Synnytyksessä istukka irronnut ilman vuotoa todella hyvin. Homeopatiasta hyötynyt koko perhe. On ollut apua lasten pääkipuun, flunssiin, mahatautiin, erilaisiin kipuihin ja ruhjeisiin.

Homeopatiasta apua:

- leikkauksenjälkeinen hermokipu kädessä. Mihin ei lääkkeet tehonneet.

- lapsen allergia helpottui. Lapsi kieltäytyi enää syömästä apteekin allergialääkettä, koska oireili niistä lisää. Homeopatia helpotti oireet ilman sivuoireita.

Homeopatia auttaa myös eläimiä. Koiran syvät haavat kaulalta ja jalasta paranivat ilman antibiootteja. Tulivat koirienvälisessä välienselvittelyssä. Eläinlääkäri oli yllättynyt. Toki apuna myös eteeriset öljyt!

Olimme usean vuoden yrittäneet lasta ja hoitojakin oli jo tehty erilaisia. IVF hoidotkin aloitettu. Kävin muutaman kerran vyöhyketerapiassa ajatuksella "ei siitä ainakaan haittaa ole". Vyöhyketerapiakertojen jälkeen raskauduin vihdoin seuraavasta hoitokerrasta. Koin vyöhyketerapian olevan hyvä omalle keholle ja mielelle vaikka ei tiedäkään oliko se vyöhyketerapian vaikutusta vai ei, suosittelen kokeilemaan, jos kärsit lapsettomuudesta. 

Homeopatia antoi "uuden elämän". Sain reumakivut huomattavasti vähemmäksi ja pitkän hoidon tuloksena olen pääasiassa oireeton ja en tarvitse lääkkeitä. Kuukautiskivut loppuivat ja mielialan vaihtelut tasoittuivat. Yllätyin, miten moneen asiaan homeopatia auttoi. Kävin kurssilla, josta sain eväät itsehoitoon ja olenkin saanut esim. flunssaan apua.

Meillä on käytetty molempia lapsia Johannan hoidoissa jo vauvasta asti. Helpotusta on saatu esimerkiksi huonoihin yöuniin. Itse kävin Johannan pitämän homeopaattisen kotiapteekki-kurssin, joten homeopatialla on saatu hoidettua myös tauteja kotona. Puhelimitse on saanut myös todella paljon tukea ja apua, jos ei ole ollut varma mitä kokeilla. Osaava ja ihanan rauhallinen työote.

Tänään on aihetta juhlaan - krooninen liimakorva selätetty! Vuosi sitten havaittiin neuvolan kuulotestissä, että 1-vuotias poikamme ei kuule kunnolla varsinkaan toisella korvalla, asiaa alettiin tutkimaan ja löytyi krooninen liimakorva. Tämä oli sinällään harvinaista, koska hänellä ei ole ollut koskaan yhtään korvatulehdusta. Tuli aika putkituksiin, mutta koin että haluan kokeilla hoitaa asiaa vaihtoehtohoidoin, koska tilanne ei ollut akuutti. Käynti homeopaatin luona, siihen yksi homeopaattinen aine, joka osui kerrasta nappiin ja kolme käyntiä vyöhyketerapiassa. Siinä välissä yksi kontrolli korvalääkärillä, jolloin todettiin että toinen korva oli lähes parantunut, toinen ennallaan. Tänään toinen kontrolli ja korvat täysin terveet eikä tarvetta putkitukseen. 

Miksi valitsin tämän tien?

Perehdyttyäni asiaan ja liimakorvan syntyyn, tuli tunne että ei se liima tuu sinne vahingossa vaan sillä on jokin syy. Ja näillä hoidoilla pyritään vahvistamaan  jotta keho saisi voimaa korjata itse itseään ja myös syytä mikä sen liiman sinne tekee. Homeopaattisen hoidon aloituksen jälkeen tämä supervilkas kaveri alkoi rauhoittumaan ja keskittymään paljon enemmän leikkiin, ikävä tunne korvissa ja myös huonontunut kuulo olivat varmasti vaikuttaneet levottomuuteen. Vyöhyketerapiassa hoidettiin kokonaisvaltaisesti, mutta paljon korvan pisteitä eri puolilta kehoa ja nähtiin miten ne alkoivat "löysäämään". 

Parasta tässä on ollut ehdottomasti se, että hoitavan korvalääkärin kanssa ollaan kuljettu ns. käsi kädessä, kumpikin kunnioittaen toista ja hyvässä yhteistyössä. Erittäin hyvä kokemus kaikkinensa.

"Oispa joku litku minkä kulauttaisin putsailemaan ikilikoja juuristani". Niin haaveilin vuosia. Takana on jo liki kymmenen vuotta intensiivistä tunnetyöskentelyä. Tunnetaakat painoi edelleen mielen ja kehon sopukoissa, vaikka kaikki oli jo näennäisesti paremmin kuin hyvin. Tarvittiin siis lisää työkaluja. No sitten toiveeni kuultiin ja aivan puolivahingossa löysin homeopatian ja Johannan. En olisi kyllä ikinä arvannut mikä matka tästä tulee. Homeopaattiset valaisee juurisyyt ja itse saa vaan vastaanottaa, käsitellä ja päästää irti tunteista. Voin sanoa, että sain enemmän mitä osasin etes toivoa. Tässä matkan aikana olen päässyt eroon mm. jäätävistä pms- ja menkkaoireista. Suolistokin voi paremmin kuin mitä koskaan aiemmin elämässä. Tämä on edelleen ihan uskomatonta! Homeopatia tuli kyllä jäädäkseen elämään.- Kiitoskiitoskiitos-

bottom of page