top of page

Koko Kehon Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia auttaa vapauttamaan energiaa, pureutuen juuri syihin, jotka aiheuttavat epätasapainoa kehossa. Hoidon pääpainoalue on jalkapohjissa, mutta myös muualta kehosta löytyy heijastejärjestelmiä, mm. päästä ja korvista, käsistä, reisistä ja sääristä. Kosketus rentouttaa ja rauhoittaa kaikenikäisiä, niin vauvaa kuin isompiakin lapsia, ja apua voidaan saada vatsavaivojen lisäksi moneen muuhunkin tilanteeseen. Erilaiset jumit, kivut ja säryt, hormonaaliset pulmat (lapsettomuus, raskausajan hoidot, kuukautisiin liittyvät hoidot, vaihdevuosiaika), tulehduskierteet, kastelu lapsilla ja vatsaan ja suoleen liittyvät pulmat ovat yleisimpiä syitä hakeutua vyöhyketerapiaan. Yhtä lailla  erilaiset stressitilat, mielialaan liittyvät asiat, unettomuus, pelot, ahdistus, tunnetraumat, paniikkihäiriö ja itsetuntoon liittyvät asiat ovat hoidon piirissä. Keho reagoi ja kerää muistiin asioita, tunteita ja tapahtumia ja kehollinen hoito voi avata asioita uudelleen käsiteltäväksi ja hyväksyttäväksi. Käytän halutessasi myös eteerisiä öljyjä tehostamaan hoidon vaikutusta. 

Vyöhyketerapian 1. kurssin-jalkaterän järjestelmän- olen opiskellut v. 2011 Medika Novassa. Keväällä 2016 jatkoin vyöhyketerapia-opintoja ja 19.12.2017 valmistuin refleksologiksi eli koko kehon vyöhyketerapeutiksi. Olen käynyt loppuvuodesta 2018 myös Reiki-peruskurssin ja jatkokurssin keväällä 2021. Halutessasi hoitoon voidaan yhdistää myös reikienergiaa.

Jokaiselle tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma, ja mietitään kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten sopiva hoito. Minun on hyvä tietää suunnitellessani hoitoasi, mikäli olet raskaana tai sinulla on vierasesineitä, kuten keinopolvinivel, kehossasi. Syöpähoitojen aikana vyöhyketerapiahoitoja ei suositella, mutta muita esteitä hoidolle ei ole. Parhaan hyödyn saat 3-4 kerran perättäisistä hoidoista, mutta toki jo ensimmäisen hoidon jälkeen huomaat muutosta olossasi. Raskaus on loistavaa aikaa hoitaa itseään, siitä hyötyy myös tuleva lapsesi.

bottom of page