top of page

Palvelut

Palveluni perustuvat hyvinvoinnin tukemiseen luonnonmukaisilla hoitomuodoilla, jotka aktivoivat kehon sisäistä parannusvoimaa. Ihminen on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen ja fyysisesti rentoutuneessa kehossa mielikin voi paremmin.

 

Anna kehollesi mahdollisuus parantaa itseään, viisaus ja avain terveyteen löytyy meistä jokaisesta luontokappaleesta. Muistathan kuitenkin, että nämä ovat vain tukihoitoja, eivätkä korvaa lääketieteellistä hoitoa tai tutkimusta.

Vastaanotot osoitteissa: Aholanperäntie 72, Sievi sekä Kartanotie 3, Ylivieska (Hoitola Susan).

 

Akuuttihoitoa homeopatialla- verkkokurssia saatavilla hintaan 79€. Todella kattava homeopaattisen akuuttihoidon kotiapteekkikurssi, sisältää yli 70 lääkeainekuvausta ja oirehakemistoja moneen vaivaan. 

https://tunnekukka.mykajabi.com/homeopatian-akuuttikurssi

Suosittu chakramatka-verkkokurssi, nyt tarjouksessa joulukuun ajan, 111 €, sis. chakralääkkeet. Saat paljon työkaluja matkallesi itseen.

https://tunnekukka.mykajabi.com/chakrakurssi

Tammikuulla alkamassa homeopatian perusopinnot Kälviän opistolla, 800€, kesto 1v. Perusopinnoissa perehdytään homeopatian filosofiaan, periaatteisiin ja lääkeaineisiin, akuuttien tilojen hoidossa. Mahdollisuus jatkaa ammattiopintoihin verkko-opintoina.

https://www.kpedu.fi/hakijalle/koulutustarjonta/koulutus/homeopatian-perusopinnot_(l8737)

Olet Sydämellisesti tervetullut!

"Liian usein aliarvioimme kosketuksen voiman, hymyn, ystävällisen sanan, kuuntelevan korvan, rehellisen kohteliaisuuden tai pienen välittämisen teon - kaiken, jolla on mahdollisuus kääntää elämä ympäri"

- Leo Buscaglia

bottom of page